Informatie‎ > ‎

Sociale Zorgteam


Het "Sociale Zorgteam" wil hun best doen om U met diverse `kleine problemen` bij te staan en te helpen.


Zij vragen U hun te melden wanneer er leden van de NVC ziek zijn of wanneer men in het ziekenhuis belandt.


Het doel van het Sociale Zorgteam is ook aandacht geven aan NVC leden in Gran Canaria die ziek zijn geworden of nabestaanden van NVC leden die hier komen te overlijden.

Dat kan door een bezoekje, telefoongesprek, e-card of e-mail


Als u vragen of suggesties hebt, kunt u altijd mailen met de Sociale Zorgteam NVC medewerkers:
Dedy van Oost - Serne : email dedyserne@gmail.com
Anneke Wezeman - Gotlieb : email gotlieb53@hotmail.com (telefoon 687134483)

Met vriendelijke groet,

Het Sociale Zorgteam NVC
INORMATIE   (van recent naar ouder)


APRIL 2017Nu iedereen weer druk bezig is met het afsluiten (wat wij al achter de rug hebben) van de ”winterperiode” op Gran Canaria hebben we op de valreep nog een paar mensen gemaild, bezocht of gebeld. 

Terwijl ik dit verslag type, zit ik in ons huis in Nederland, waar we volop aan het klussen zijn, om weer een fijn thuis te hebben. 

Dhr. Westerman is bezocht door Dedy, wat erg gewaardeerd werd. Inmiddels heeft hij regelmatig verpleegkundige zorg van Claudia Jorna en is blij dat dit mogelijk was. We wensen hem een spoedig herstel en goede terugvlucht naar Nederland, waar hij verder moet herstellen. 

Mevr. Anita van Zelm heeft de eerste wateroefeningen gehad en is herstellend. Het zal nog veel tijd vergen. 

Mevr. Nellie Mulder is inmiddels geopereerd en zal over een paar weken beginnen met revalidatie. 

Willem Altena nog een mail gestuurd en een spoedig herstel gewenst. Hij wacht op een consult bij de neuroloog. 

Janny Jensen-Bevaart heeft haar teen gebroken die nu is gespalkt en we hopen dat het weer goed aangroeit. Op de valreep een mailtje/kaart gestuurd. 

We wensen alle mensen die ziek zijn, van harte beterschap en een spoedig herstel. 

Dan bereikte ons het bericht dat Dhr. Ge van Diemen is overleden en we brengen de nabestaanden onze oprechte deelneming over namens de NVC. 

Tot zover de berichten van Dedy en mij en wij wensen u allen een fijne, warme en gezonde zomer en zien elkaar weer in het najaar op Gran Canaria. 

 Anneke, mede namens DedyMededeling
 
Op 27 november 2016 moesten Gerard en ik noodgedwongen vanuit het Hospiten Roca naar het Lucas ziekenhuis in Amsterdam vertrekken. Tevoren moesten we onze spullen in allerijl opruimen en ons jaarcontract van onze bungalow opzeggen. Van een ding waren we zeker: terugkomen samen zat er niet meer in.
 
Dit alles kwam na ruim 9 maanden van allerlei ziektes, waarin Gerard gedurende die tijd veelvuldig in het ziekenhuis heeft gelegen.
Op 16 februari 2017 overleed Gerard rustig in het bijzijn van zijn dochter en mij. Het gemis is groot, na 46 jaren samen, maar ik weet dat dit voor Gerard het beste was.
 
Ik hoop in de toekomst eens terug te komen op Gran Canaria, maar dan in een hotel. Allemaal hartelijk dank voor jullie vriendschap!

Nick Verputten
 

Bedankje 

Ik wil graag iedereen heel hartelijk bedanken voor de leuke attentie (heerlijke chocolade) die ik namens het bestuur van de NVC en het Sociale Team heb ontvangen van Anneke! 
En niet te vergeten ook enorm bedankt voor alle bezoekjes, apps, attenties, steun (en goede raad) van jullie allemaal. Dat was toppie!
Dat doet mij en Lida heel erg goed en we hopen weer "gauw" met jullie mee te doen!

Hartelijk groetjes,
Eddy Rollenberg


MAART 2017

Gerard Franse is inmiddels weer uit het ziekenhuis en knapt langzamerhand weer op. Hij heeft een week tijdelijk gewoond op Playa om te herstellen en is daarna weer naar Ingenio gegaan, waar hij woont.

 

Met Coby Boode gebeld en het gaat langzaam vooruit, zij wordt nog bezocht door ons.

 

Anita van Zelm is nog steeds herstellende en er wordt regelmatig met haar gebeld.

 

Bij de familie Speld moest hun zwager Arie Westerman opgenomen worden in het ziekenhuis en zij hebben daarna vragen gesteld over hoe het hier gaat na het ontslag uit het ziekenhuis, over de thuiszorg en het vervoer en hoe daarna eventueel naar Nederland. Men was blij met de informatie die door Dedy werd gegeven.

 

Willem Altena is opgenomen in het ziekenhuis en was al weer thuis. Hoe het daar is weten we bij het schrijven van dit stukje niet. We hebben een mail gestuurd.

 

Ed Rollenberg ligt in het ziekenhuis in San Roque, inmiddels gaat het weer wat beter en als het zo door gaat hoopt hij in de week van 13-20 februari weer naar huis te mogen. We zijn op bezoek geweest en ook hebben we een aardigheidje meegenomen namens de vereniging.

 

Terwijl we het stukje schrijven nog even gebeld met Nelly Mulder. Zij kunnen dit keer niet op Gran Canaria komen. Nelly heeft de bovenarm gebroken en ook is de schouder uit de kom. Ze wordt 20 februari geopereerd in Nederland.

 

Wij wensen allen een spoedig herstel en van harte beterschap !

 

Inmiddels hebben we een condoleancekaart gestuurd namens de vereniging naar Cor Duijker en familie.

                                                                                  

Dedy en AnnekeFEBRUARI 2017

Er zijn deze maand wat meer zieken te melden, er is telefonisch contact geweest of een bezoek afgelegd.

 

Gerard Franse is met een longontsteking in Clinica Roca opgenomen en mocht begin januari weer naar huis. Hij moest helaas na een paar dagen terug om weer te worden opgenomen.

 

Coby Boode heeft haar been gebroken en zit in het gips, wat natuurlijk tijd nodig heeft voor genezing.

 

Anita van Zelm heeft een zware rugoperatie gehad en gaat nu langzaam wat vooruit.

 

Jim Sharman is aan zijn schouder geopereerd, heeft daar nog wel last van maar het gaat nu beter.

 

We hebben vlak voor sluiting van Clubnieuws nog een bericht binnen gekregen dat Annie Duijker donderdag 12 januari is overleden.

 

We wensen de familie Duijker veel sterkte toe en voor alle zieken veel beterschap.


Dedy en Anneke
JANUARI 2017

Inmiddels zijn Gerard Stam en Nick Verputten vertrokken naar Nederland en hebben een zeer goede begeleiding gehad zowel vanaf het ziekenhuis Clinique Roca naar het vliegveld Las Palmas als op de vlucht naar Nederland en op Schiphol. 
Momenteel ligt Gerard in het ziekenhuis in Amsterdam en wacht op een plek in een verpleeghuis om weer aan te sterken. 

Adrie Dingemans is gevallen in de badkamer, is geopereerd aan zijn duim en heeft gips vanaf de duim tot de elleboog. 

Wij wensen beiden veel sterkte en beterschap en het team Sociale Zorg wenst alle leden fijne feestdagen en een goed en gezond 2017. 

Dedy en Anneke Beste medeleden van de NVC, 

Nu wij noodgedwongen afscheid moeten nemen van ons zonnige Gran Canaria wensen wij, Gerard en ik, allen te bedanken, die we in de afgelopen 25 jaar hebben leren kennen. 
Onder andere tijdens de vele bridgedrives, zowel binnen de club Brican als thuis op Andalusië Park of elders. 
Wij hopen dat onze vrienden ons weten te vinden in Amsterdam om nog eens op een weliswaar koudere locatie dit nogmaals te herhalen.
Alle goeds voor een ieder en nogmaals dank. 

Gerard Stam en Nick Verputten