Activiteiten‎ > ‎

Concertbezoek


Eén tot tweemaal per maand regelt deze afdeling dat er een concert kan worden bijgewoond in Las Palmas (Alfredo Kraus of Perez Galdos).


Reserveren tot 10 dagen 

Vooralsnog e-mail: tomsmuldersgrancanaria@gmail.com


Vertrek per bus 17.45 uur  van Calle Holanda. 

 

Kosten: Bijdrage kernlidmaatschap 10,00 per jaar.
Bijdrage (per deelname) kernlid 20,00 ; niet-kernlid 25,00 en niet-NVC-lid 30,00

Ga gerust eens mee naar het Auditorium aan de Canteras boulevard in de hoofdstad Las Palmas.

Tom Smulders
                                                  AANKONDIGING   CONCERTENEr viel in november genoeg prachtige muziek te beluisteren in het Auditorium, maar daar waar vele Scandinaviërs en Duitsers kwamen genieten, ontbraken zichtbaar de Nederlandse NVC-ers!

Het laatst geplande concert moest ik zelfs van onze kant afzeggen, wegens te weinig deelname. Een hernieuwde poging nu. 

December begint voor ons op vrijdag 1 december met een prachtconcert van heerlijke welbekende muziek van Mozart en Chaikovski.

Vrijdag 15 december na de ouverture het eerste celloconcert van Shostakovich. Deze Russische componist heeft bij mij, denk ik, de liefde voor dit instrument opgewekt. Alexey Stadler is de soliste en Elim Chan de vrouw met het dirigeerstokje. Na de pauze volgt het unieke concert van Bartók. Het Orquesta Filarmonica behoeft geen betoog om u van hun grootse kwaliteiten te overtuigen. 

U kunt zich bij mij via email tomsmuldersgrancanaria@gmail.com opgeven tot een week tevoren (zolang er plaatsen zijn) en u krijgt dan vanuit mijn vakantieadres in Afrika per email de gewenste bevestiging.

De speciale prijs voor NVC-ers ( met voorrang) bedraagt €25 en voor mogelijke introducés €30. Ons vertrek is zoals nu gebruikelijk bij Parque Cristobal, Calle Holanda om 17.30 uur zodat u nog aan de Canteras boulevard of in winkelcentrum Las Arenas van een hapje met drankje kunt genieten. Het concert begint om 20.00 uur (niet 20.30).