Laatste Ledennieuws

                                                          (van recent naar oudere mededelingen)


De laatste 3 exemplaren van ons blad Clubnieuws staan in het geheel op de website (zie menubalk),
hierin kunt u alle aankondigingen (bijv. voor concerten en wandelingen) altijd terugvinden.

De informatie over komende evenementen (bijv. dagjes-uit, nieuwjaarsreceptie, ledenvergadering enz.) wordt daarnaast ook nog eens apart vermeld op de website bij het hoofdstuk Laatste Ledennieuws.

Informatie over ledenmutaties (opzeggingen en/of nieuwe aanmeldingen) vindt u bij het hoofdstuk "Ledenadministratie", zie in de menubalkAlgemene Ledenvergadering NVC 

Oproep en voorlopige agenda voor de Algemene Ledenvergadering NVC op zondag 16 december 2018 in de benedenzaal van Parque Cristobal, Calle Holanda, Playa del Inglés.
De voorlopige agenda is te vinden in het Clubnieuws van november.Donderdag 4 oktober viering Leidens Ontzet

Het seizoen openen we zoals gewoonlijk met de viering van het Leidens Ontzet.
Dit jaar zal dit plaatsvinden op 4 oktober 2018 bij “De Volendammer” in C.C.Cita in Playa del Inglés en niet op 3 oktober zoals gebruikelijk.

We kunnen dan weer genieten van de verse nieuwe haring en de overheerlijke hutspot met draadjesvlees.
We beginnen om 13.00 uur. Opgave is niet nodig, gewoon komen en genieten.
Leden betalen € 10,--, gasten € 14,--. 
 Een welkomstdrankje wordt u aangeboden door het bestuur.

Graag tot ziens op donderdag 4 oktober. 

Het BestuurEven voorstellen : Mieke Cornelis

 

Na een aantal keer van complex te zijn veranderd woon ik nu in de appartementen Koka in Playa del Inglés, waar het goed toeven is. Als ik uit het raam kijk heb ik een mooi uitzicht op de zee en als bijkomstigheid kan ik Tom Smulders een beetje in beetje in de gaten houden. 


Hier op het eiland doe ik wat aan bergwandelen, een nieuwe heup heeft echter wat roet in het eten gegooid, maar volgend seizoen moet dat beter gaan. Ook ben ik regelmatig op de sportschool te vinden en met een select groepje op zumba-les. Bridge heb ik opgegeven, dat was niet echt mijn ding, te veel stilzitten en te weinig praten. 

Ik heb me aangemeld als nieuw bestuurslid als het 5e wiel aan een goed lopende wagen, het schijnt nodig te zijn. Ik hoop een goede bijdrage te kunnen leveren aan deze plezierige vereniging. Natuurlijk heb ik uw goedkeuring nog nodig bij de eerstvolgende Algemene Leden Vergadering. Vol spanning wacht ik af

Mieke
Nieuwjaarsreceptie 2018


Wij zijn het jaar weer vriendschappelijk begonnen en als onze jaarlijkse nieuwjaarswens met Cava en de aansluitende lunch in het restaurant Portalon een voorbode is van verdere NVC evenementen, dan gaat het helemaal goed komen dit jaar. De sfeer was er relaxt.
Een grote opkomst met 85 lunchgasten, die het grootse buffet met de Pata negra ham, Pata asada, soep, velerlei salades, rosbief, zalm, verse groentes, vers fruit, vele caloriearme toetjes met de fles wit of Protos lekker lieten smaken tijdens een geanimeerde tafelconversatie.


Mieke Cornelis “ondergraaft” inmiddels de machocultuur aan de NVC bestuurstafel.
Haar dynamische inbreng wordt algemeen, duidelijk op prijs gesteld.

Voor de leden die er niet waren, ook een gelukkig 2018!!

Tom Smulders