Laatste Ledennieuws

                                                          (van recent naar oudere mededelingen)


De laatste 3 exemplaren van ons blad Clubnieuws staan in het geheel op de website (zie menubalk),
hierin kunt u alle aankondigingen (bijv. voor concerten en wandelingen) altijd terugvinden.

De informatie over komende evenementen (bijv. dagjes-uit, nieuwjaarsreceptie, ledenvergadering enz.) wordt daarnaast ook nog eens apart vermeld op de website bij het hoofdstuk Laatste Ledennieuws.

Informatie over ledenmutaties (opzeggingen en/of nieuwe aanmeldingen) vindt u bij het hoofdstuk "Ledenadministratie", zie in de menubalk
Consulair team bezoekt voor aanvraag reisdocumenten de regio Canarische eilanden 

Woont u op de Canarische eilanden en heeft u een nieuw reisdocument nodig (Paspoort of Nederlandse Identiteitskaart (NIK))? Dan is de volgende informatie voor u van belang:
Het consulair team van de Nederlandse ambassade te Madrid bezoekt op 7, 8 en 9 mei de Canarische eilanden om Nederlanders in de gelegenheid te stellen om onder bepaalde voorwaarden een aanvraag in te dienen voor een paspoort en/of identiteitskaart.

Deze mogelijkheid is in principe bedoeld voor Nederlanders die gedurende een lange periode niet in staat zijn naar Madrid te reizen. Ook mogen Nederlanders, die door andere omstandigheden de reis naar Madrid niet kunnen ondernemen, contact opnemen met de ambassade. U kunt uw interesse kenbaar maken door een e-mailbericht naar de consulaire afdeling mad-mva@minbuza.nl te sturen.

Indien het aantal geïnteresseerden hoger is dan het aantal mensen dat geholpen kan worden, dan zal het consulaire team een selectie moeten maken. In dit geval kan er alsnog om een medische verklaring worden gevraagd. U kunt zich opgeven tot 24 april via mad-mva@minbuza.nl, en u krijgt daarna z.s.m. een bericht waarin wordt aangegeven of u in aanmerking komt en waar & wanneer u wordt verwacht. Hoewel de inschrijfdatum tot 24 april is, kan u alsnog zo snel mogelijk proberen te informeren of er plaats is.
NVC-bibliotheek gaat sluiten

Door het teruglopen van het aantal leden die boeken komen lenen is besloten de NVC-bibliotheek te sluiten.
Leden kunnen gratis boeken ophalen uit de bibliotheek op het bekende adres van Gerda Koenen
In het begin van het volgend winterseizoen zullen nog een aantal datums bekend worden gemaakt voor het afhalen van boeken. Ook zullen t.z.t. 4 boekenkasten over zijn. diep 31 cm, hoog 2 meter en breed 1.5 meter.

Gerda Koenen, Av. de Gran Canaria 56, Club 25, bungalow 33. Gewoon even aanbellen of aankloppen.
U kunt haar ook bereiken onder telefoonnummer +34 928 768 901 of +31 6 3820 2022
 
Het bestuurLustrum bezoek (45 jarig bestaan van de NVC) aan Aquarium Poema del Mar, donderdag 31 januari
                                                                               NVC 45 jaar !
                                                        
                                                             (het is toegestaan de foto's te downloaden)