Laatste Ledennieuws

                                                          (van recent naar oudere mededelingen)


De laatste 3 exemplaren van ons blad Clubnieuws staan in het geheel op de website (zie menubalk),
hierin kunt u alle aankondigingen (bijv. voor concerten en wandelingen) altijd terugvinden.

De informatie over komende evenementen (bijv. dagjes-uit, nieuwjaarsreceptie, ledenvergadering enz.) wordt daarnaast ook nog eens apart vermeld op de website bij het hoofdstuk Laatste Ledennieuws.

Informatie over ledenmutaties (opzeggingen en/of nieuwe aanmeldingen) vindt u bij het hoofdstuk "Ledenadministratie", zie in de menubalkAfscheidslunch op “ Maspalomas Golf “

(dinsdag 19 maart 13.30 uur)


De NVC-leden zijn altijd in voor een gezellige lunch en als het dan ook nog in de heerlijke buitenlucht plaats vindt én in vertrouwde omgeving, dan moet het (weer) goed gaan.
Dinsdag 19 maart hopen wij weer op een gerede opkomst.
Wel iets vroeger dan vorig jaar en zo voorkomen wij mogelijke klachten dat u al “gevlogen was“.

U mag eerder komen om voor eigen rekening vast een aperitief te nemen en te genieten van de heerlijke omgeving. Rond 13.30 uur gaan wij aan tafel voor een goed verzorgd driegangen keuzemenu.

Er wordt, gezamenlijk aan tafel, een glas wijn geschonken in afwachting van het uitserveren van uw keuze-gerechten. De koffie na afloop hoort ook bij het arrangement.
De bijdrage is 20 € voor NVC-leden en € 25 voor introducés.

Wilt u tijdig (tot 14 maart) via email ned.ver.canaria@g.mail.com reserveren bij het bestuur, u ontvangt dan de bevestiging.

Er is ter plekke voldoende parkeergelegenheid voor de door u meegebrachte “Bob“.
Graag tot ziens in het restaurant op het Golfterrein Maspalomas

 

 Namens het bestuur, Tom Smulders

 Lustrum bezoek Aquarium Poema del Mar, donderdag 31 januari


Dagtocht met de bus naar het Noorden op 12 februari a.s.

Onze Nederlandstalige gids Elly van der Loo kan ons weer begeleiden op onze bustocht naar het Noorden.
Wij vertrekken om 09.00 uur met de bus van Calle Holanda (parkeerplaats bij Parque Christobal). Graag om 08.45 uur reeds aanwezig zijn omdat bij de bus de deelnemersbijdrage wordt geïnd.

Daarna rijden we naar de stad Arucas met zijn prachtige kerk, de San Juan Batista. We hebben daar de eerste koffiestop (voor eigen rekening, omdat daar alleen kleine koffiezaakjes zijn) en kunnen de kerk met omgeving bekijken.

Dan stappen we weer in de bus en gaan naar de rumfabriek van Arucas waar we een rondleiding krijgen en van de rum kunnen proeven. Na dit leerzame en "verwarmende" bezoek gaan we met de bus naar Teror waarna we gaan lunchen in het restaurant Balcon de Zamorra.

Vervolgens rijden we na een bezoek aan Valleseco naar Cruz de Tejeda en dan via de zuidkant terug naar Playa del Inglés. Misschien zien we onderweg de amandelbloesem nog bloeien! Ruim voor de aanvang van de kaartavond in de Hut zijn we dan weer op de Calle Holanda.

De kosten voor de NVC leden zijn € 25 inclusief, voor niet-leden zijn de kosten € 35 inclusief. U kunt zich voor 5 februari 2019 opgeven via het NVC mailadres
ned.ver.canaria@gmail.com of bij één van de bestuursleden. In de bus zijn 55 zitplaatsen dus meer belangstellenden kunnen er niet mee.

Namens het bestuur, Frans de VoogdDe Autopuzzelrit 2019

De autopuzzelrit vindt dit jaar plaats op dinsdag 26 februari.

We beginnen ´s morgens tussen 10.00 en 10.30 uur met koffie en cake bij Kiosko Timanfaya aan de Calle Santa Brígida. Deze bevindt zich bij het grote parkeerterrein bij het stadion Maspalomas in San Fernando.

 

Hierna vertrekken we met kleine tussenpozen voor een mooie rit over goed geasfalteerde wegen. Waar het parcours eindigt blijft vooralsnog een verrassing. Aan het einde van de rit wordt iedereen uitgenodigd voor een heerlijke lunch en zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Deelname is voor zowel NVC-leden als gasten voor eigen risico.


De deelnameprijs bedraagt € 20,-- voor NVC-leden en voor gasten € 25,--.

Deelnemende teams kunnen zich vóór 21 februari aanmelden via de email ned.ver.canaria@gmail.com

of bij Tjardo Kuipers, tel. +31 6 5344 1530 (ook whats app). Graag opgeven uit hoeveel personen uw team bestaat.


Jan Donkers en Tjardo Kuipers